Як зробити перловку для рибалки смачнішою

Невелика хитрість при варінні перловки з додаванням меленого насіння соняшнику

Яких тільки варіацій в приготуванні звичайної насадки з перлової крупи не зустрічається в практиці шанувальників поплавковою рибалки. Безліч зусиль спрямовано на вдосконалення перлової приманки, що здебільшого пов’язано з посиленням її ароматичних і смакових якостей.

Вельми непогано отримати більш «смачну» перловку не вдаючись для цього до різних хімічних способів. На практиці, виявляється, це можливо без додаткових зусиль і витрат.

Просто при виготовленні перлової насадки, в процесі варіння, додайте в неї трохи обсмаженого насіння соняшнику, пропущених на м’ясорубці або перетертих. Тим самим зерна придбають чутливий аромат, який дуже подобається будь-якій рибі, а заодно, дрібні частинки, які, відвалюються в воді від насадки, додадуть їй додаткові принаджуючі властивості.

Варто зауважити, що така модернізація насадки набагато краще і ефективніше, ніж додавання звичайного рослинного масла. Вона інтенсивніша по запаху і набагато «смачніша» для водних мешканців з числа коропових або іншої білої риби.

Як зварити перловку читайте у нашій попередній публікації.

Слідкуйте за новими публікаціями за допомогою електронної пошти.
Ніякого спаму. Тільки актуальна інформація про рибалку!
Просто введіть свій e-mail:

 

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017