Червона риба солена по-домашньому

Рецепт солоної червоної риби по-домашньому

Складові:

  • Філе риби 500 г
  • Сіль велика 2 ст.л.
  • Перець чорний мелений 1 ст.л.
  • Паприка 1 ст.л.
  • Цукор 1 ст.л.
  • Кріп 1/2 пучка

Приготування:

1. Змішати сіль, цукровий пісок, мелений перець і паприку.

2. На лист харчової плівки викласти частину гілочок кропу, потім половину сухої суміші.

3. Зверху-філе кети, горбуші, сьомги, з шкірою, кістки витягнути, можна скористатися пінцетом. Потім – залишки суміші і кріп.

4. Рибу зі спеціями добре обернути, укласти під гніт, поставити в холодильник.

5. Два рази на день тушки перевертати.

6. Блюдо буде готове через два-три дні, філе потрібно промити теплою водою, при подачі солону червону рибу нарізати і полити олією.

Порада: Готову рибу зберігати в морозильній камері, при необхідності вийняти, нарізати, скропити рослинним маслом і дати постояти протягом декількох хвилин. Можна обійтися без гніту, в такому випадку тушки не обов’язково перевертати.

Слідкуйте за новими публікаціями за допомогою електронної пошти.
Ніякого спаму. Тільки актуальна інформація про рибалку!
Просто введіть свій e-mail:

 

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017