Оселедець «Хе» з морквою і цибулею

Оселедець «Хе» з морквою і цибулею. Рецепт

Національна корейська закуска, готується з м’яса або риби і овочів. Головна особливість страви в тому, що продукти не піддаються термічній обробці.

Складові:

  • Оцет 9% 200 мл
  • Оселедець свіжий 3 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Соус соєвий 4 ст.л.
  • Масло рослинне 2 ст.л.
  • Кунжут 2 ст.л.
  • Часник 2 зубчики
  • Сіль 1 ч.л.

Приготування:

1. Свіжоморожений оселедець потримати при кімнатній температурі.

2. Очистити цибулю, часник і моркву.

3. Рибу очистити від кісток, нарізати шматочками. Залити оцтом, залишити на півгодини.

4. Моркву натерти на тертці, призначеній для приготування по-корейськи, цибулю нарізати півкільцями, часник очистити і пропустити через прес.

5. Відцідити філе, додати до риби овочі, соєвий соус, рослинну олію, кунжут і сіль за смаком.

6. Всі інгредієнти добре перемішати, поставити оселедець «Хе» з морквою і цибулею на дві години в холодильник.

Порада: Подати оселедець «Хе» можна як доповнення до основної страви або в якості закуски, наприклад, до спиртного.

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017