Риба (хек) запечена в духовці

Як приготувати рибу запечену в духовці

Риба (хек) запечена в духовці
Риба (хек) запечена в духовці

“Риба запечена в духовці” продукти необхідні для приготування:

Риба (хек) – 600гр

Цибуля – 4 цибулини

Майонез – 400гр

Гриби шампіньйони – 100гр

Кріп – 2 пучка

Яйце – 1шт

Морква (невеликі) – 2шт

Борошно – 2 ст / л

Перець, сіль на свій смак

Спосіб приготування “Риба запечена в духовці”

  1. Чистимо рибу, і нарізаємо на потрібні порційні шматочки
  2. Беремо цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Гриби гарненько миємо і ріжемо кубиками.
  3. Моркву миємо, чистимо і тремо на крупну тертку. Миємо та подрібнюємо кріп. Змішуємо моркву і цибулю.
  4. Обсмажуємо гриби на сковорідці.
  5. Змащуємо форму для запікання жиром. Викладаємо кріп, філе риби. Солимо і перчимо.
  6. Викладаємо на нашу рибу перемішані овочі та гриби, перчимо і солимо. Яйце вливаємо в майонез і збиваємо. Поливаємо зверху майонезом.
  7. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо запікати рибу на 30 хв.

Ну от і все. Приємного апетиту.

Слідкуйте за новими публікаціями за допомогою електронної пошти.
Ніякого спаму. Тільки актуальна інформація про рибалку!
Просто введіть свій e-mail:

 

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017