Риба під сметанним соусом

Риба під сметанним соусом. Рецепт і спосіб приготування

Продукти необхідні для приготування «Риба під сметанним соусом»:

Риба під сметанним соусом. Фото 1
Риба під сметанним соусом. Фото 1

  • Філе риби – 300гр
  • 33% вершки (сметана) -100мл
  • Червона ікра – 10гр
  • Цибуля зелена – 2 пір’їнки
  • Соус соєвий – 50мл
  • Лимон – 1шт
  • Масло вершкове – 50гр
  • Олія – ​​30гр
  • Перець (білий мелений)
  • Кріп і фізаліс – для прикраси

Спосіб приготування «Риба під сметанним соусом»:

  1. Рибне філе промиваємо і ріжемо на шматочки. Маринуємо в соєвому соусі 20 хвилин.
  2. Збиваємо вершки, додаємо ікру, дрібно нарізану цибулю, перчимо, перемішуємо і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
  3. Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані, збиваємо, поступово додаємо сік з половини лимона, солимо.
  4. Рибне філе підсмажуємо на олії.
  5. Тепер що б красиво подати на стіл частування рибу в сметанному соусі, беремо блюдо для подачі і наливаємо на нього соус з масла і лимона. Викладаємо зверху рибу, поливаємо вершковим соусом.
Риба під сметанним соусом. Фото 2
Риба під сметанним соусом. Фото 2

Прикрашаємо страву шматочками лимона, гілочками кропу і фізалісом. Подаємо на стіл чудове блюдо риба під сметанним соусом.

Слідкуйте за новими публікаціями за допомогою електронної пошти.
Ніякого спаму. Тільки актуальна інформація про рибалку!
Просто введіть свій e-mail:

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017