Риба в клярі. Як правильно приготувати?

Як приготувати рибу в клярі. Рецепт

Продукти необхідні для приготування риби в клярі:

  • Філе (рибне на ваш смак) -500грамм
  • Сіль і перець-на ваш смак
  • Спеції-на ваш смак
  • Олія (соняшникова)

    Риба смажена в клярі
    Риба смажена в клярі

Для приготування кляра:

  • Яйце (куряче) – 3штуки
  • Молоко – 200мл
  • Борошно – 200грам
  • Сіль – на ваш смак

Риба в клярі як готувати правильно:

Рибне філе промиваємо, просушуємо і нарізаємо на невеликі порційні кусочки.

Ріжемо рибу
Ріжемо рибу

Додаємо сіль і перець на ваш смак, додаємо спеції і даємо настоятися півгодини.

Готуємо рибу
Готуємо рибу

Поки рибка маринується, приготуємо кляр, яйця збиваємо разом з сіллю.

Готуємо кляр
Готуємо кляр

Додаємо молоко і перемішуємо.

Додаємо молоко в кляр
Додаємо молоко в кляр

Далі додаємо пшеничне борошно і знову перемішуєм.

Додаємо борошно в кляр
Додаємо борошно в кляр

Вмочуємо рибні шматки в клярі.

Вмочуємо рибу в кляр
Вмочуємо рибу в кляр

Виливаємо в сковороду олію та розігріваємо її, викладаємо рибу і смажимо до корки золотого кольору, це приблизно 5-7хв. на кожну зі сторін шматочка.

Смажимо рибу
Смажимо рибу

Щоб шматочки риби не злипалися між собою, смажимо невеликими партіями.

Коли рибні шматочки обсмажилися, дістаємо їх зі сковороди і подаємо до столу.

Про рибу в клярі і як готувати її правильно тепер ви знаєте.

Бажаю Вам приємного апетиту !!!

Слідкуйте за новими публікаціями за допомогою електронної пошти.
Ніякого спаму. Тільки актуальна інформація про рибалку!
Просто введіть свій e-mail:

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017