Скумбрія з прянощами в яблучному оцті

Рецепт смачної скумбрії з прянощами в яблучному оцті

Складові:

  • Гвоздика 6 шт.
  • Скумбрія 2 шт.
  • Оцет яблучний 2,5 ст.л.
  • Масло рослинне 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 головка
  • Сіль 2 ч.л.
  • Цукор 1/2 ч.л.
  • Перець духмяний мелений 1/3 ч.л.
  • Коріандр 1 щіпка
  • Вода 250 мл
  • Перець чорний горошком

Приготування:

1. Рибу очистити, порізати шматочками.

2. Закип’ятити воду, додати сіль, цукровий пісок, перець-горошок, коріандр і мелений перець.

3. Влити олію, кип’ятити суміш протягом хвилини, потім влити оцет.

4. Маринад остудити.

5. Нарізати півкільцями ріпчасту цибулю.

6. Скласти рибу разом з цибулею, упереміш, в ємність, залити скумбрію з прянощами маринадом на добу.

Смачного!

Слідкуйте за новими публікаціями за допомогою електронної пошти.
Ніякого спаму. Тільки актуальна інформація про рибалку!
Просто введіть свій e-mail:

 

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017