Смачна запечена скумбрія з часником

Скумбрія запечена з часником. Рецепт

Продукти:

  • Скумбрія 2 шт.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Часник 3 зубчики
  • Паприка 1 ч.л.

Приготування:

1. Обробити рибу, обережно видалити кісточки.

2. Приготувати суміш для риби. З’єднати пресований часник, орегано, паприку, сіль, оливкову олію. Розмішати.

3. Намазати сумішшю філе скумбрії, відставити на 30-40 хвилин маринуватися.

4. Покласти спеціальний папір або фольгу на жароміцний лист. Обережно викласти філе шкірою вгору, трохи посипати сіллю.

5. Поставити на 10 хвилин в духовку, дотримуватися температури 220 градусів.

6. Щоб риба була засмаженою, залишити в духовці ще на 10-15 хвилин.

7. На гарнір до запеченої скумбрії з часником подавати картоплю, посипати зеленню.

Слідкуйте за новими публікаціями за допомогою електронної пошти.
Ніякого спаму. Тільки актуальна інформація про рибалку!
Просто введіть свій e-mail:

 

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017