Смачний рецепт риби запеченої з овочами

Багато хто стверджує, що рибу потрібно запікати, а не варити або смажити. Ми з цим цілком згодні, адже смажена риба здатна додати не один сантиметр в талії, а цього не хочуть дуже багато любителів риби. Тому ми будемо рибу запікати з улюбленими овочами і приготуємо її дуже швидко. Часто цей рецепт приваблює своєю швидкістю приготування і, безумовно, відмінним смаком і дуже привабливим виглядом.

Щоб нагодувати сім’ю з чотирьох чоловік нам знадобиться:

  • Велика риба, яку найбільше любимо, (голову у риби і плавники потрібно буде видаляти.)
  • 2 морквини
  • 1 цибулина
  • Майонез
  • Улюблені спеції

Рибку потрібно промити і випатрати, прибрати слиз розрізати на кілька шматків разом з хребтом. Шматки повинні мати товщину від двох до трьох сантиметрів.

Потім викладаємо шматочки в форму, яку потрібно змастити рослинним маслом. Важливо знати, що до морської риби найкраще підходить оливкова олія, хоча і соняшникова точно не зіпсує її смак.

Потім змішати всі спеції разом з сіллю і обмазати рибку майонезом зі спеціями. Якщо ви не любите майонез, рибу можна обмазати гірчицею і рослинним маслом. Одним словом – справа смаку. Ми залишаємо рибку на столі в формі приблизно на півгодини.

Поки наша рибка маринується, ми ріжемо моркву на тонкі півкола. Цибулю ріжемо на тонкі кільця і ​​відправляємо овочі до риби і перемішуємо все разом. Любителі брюссельської капусти можуть додати і її.

Риба запечена з овочами
Риба запечена з овочами

Крім цього не зіпсує смак риби і солодкий перець, який тільки додасть тонку нотку середземноморського аромату. Цвітна капуста теж не зможе зіпсувати страви. Взагалі експериментувати можна з багатьма овочами, в кінці кінців, просто можна винайти власне ні з чим незрівняне блюдо. Овочі ніколи не зіпсують смак риби.

Духовка повинна бути розігріта заздалегідь, і її температура має бути 180 градусів. Ставимо форму для запікання на середню полицю духовки і запікаємо рибку з овочами рівно одну годину. Хвилин за 20 до кінця приготування страви температуру в духовці потрібно збільшити приблизно на 20 градусів. Це потрібно зробити для того щоб через 20 хвилин рибка стала рум’яною.

Цей спосіб приготування риби дуже привабливий як для дорослих, так і для дітей. В користі рибних продуктів ми не сумніваємося, та й запечені овочі принесуть чимало користі. До риби можна подати журавлинний морс або узвар з груш і яблук.

Їжте рибку із задоволенням. Смачного!

Слідкуйте за новими публікаціями за допомогою електронної пошти.
Ніякого спаму. Тільки актуальна інформація про рибалку!
Просто введіть свій e-mail:

 

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017