Смажений лосось з ананасом і селерою

Як смачно приготувати лосося

Продукти:

  • Філе лосося 500 г
  • Ананас свіжий 300 г
  • Сік ананасовий 50 мл
  • Селера 30 г
  • Масло рослинне 20 мл
  • Соус соєвий 20 мл
  • Крохмаль кукурудзяний 5 г
  • Перець чорний горошком 5 шт.
  • Лист лавровий 1 шт.
  • Часник 2 зубчики
  • Сіль 1/2 ч.л.

Спосіб приготування:

1. Свіжий ананас очистити від серцевини і верхньої частини, нарізати м’якоть кубиками. Стебло селери нарізати скибочками, поздовжні волокна можна видалити, якщо вони занадто жорсткі. Подрібнити часник.

2. Філе лосося викласти на робочу поверхню шкірою вниз, гострим ножем, акуратно, зрізати філе. Шкіру залити холодною водою, невеликою кількістю, щоб вона тільки покрила продукт.

3. Довести до кипіння, піну видалити, вогонь зменшити, посолити, всипати перець-горошок, лавровий лист, варити близько 20 хвилин. Рибне філе нарізати кубиками, такими ж, як ананас.

4. Велику сковороду з антипригарним покриттям розжарити з рослинним маслом. Покласти рибу, смажити протягом двох хвилин, шматочки перевертати, потім прибрати зі сковороди.

5. Наступні продукти для обсмажування: ананас, селера, часник. У суміш влити соєвий соус, сік ананаса, півсклянки або трохи більше рибного бульйону зі шкіри. Тушити п’ять-шість хвилин.

6. Розвести кукурудзяний крохмаль невеликою кількістю холодної води, вилити в сковороду. Прогрівати, поки соус не загусне і не стане прозорим. Рибу повернути на сковороду, перемішати і прогріти.

7. Смажений лосось з ананасом і селерою подати в гарячому вигляді з добре охолодженим рожевим шампанським.

Порада: Для приготування цієї страви можна використовувати інші види риб: форель, сьомгу, скумбрію.

Слідкуйте за новими публікаціями за допомогою електронної пошти.
Ніякого спаму. Тільки актуальна інформація про рибалку!
Просто введіть свій e-mail:

 

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017