Риба запечена у фользі. Рецепт
Риба один з найдавніших продуктів харчування, причому дуже корисна для організму людини. Риба містить вітаміни, мінерали та інші корисні і необхідні для нашого організму елементи. Але як часто ми готуємо рибу? Та дуже рідко, багато хто не хоче морочити голову, інші просто більше люблять м’ясо.
Сьогоднішній рецепт покаже як легко і просто приготувати надзвичайно смачну рибу запечену у фользі. Подивіться як можна приготувати чудову рибу запечену в духовці.
Нам знадобляться наступні продукти:
- Риба (філе) – 400-500 грам,
- Картопля – 3-4 шт,
- Гриби (наприклад шампіньйони) – 250-300 грам,
- Цибуля (ріпчаста) – 1 цибулина,
- Сік (лимонний),
- Соус (соєвий).
Спосіб приготування:
- Розморожуємо рибне філе, промиваємо.
- Готуємо маринад, для цього змішуємо лимонний сік, соєвий соус і спеції на ваш смак.
- Викладаємо рибу в маринад і залишаємо її маринуватися.
- Тепер, поки філе риби маринується, чистимо, ріжемо і смажимо цибулю.
- Приготуємо гриби: промиваємо їх добре (кілька разів), ріжемо і обсмажуємо.
- Після грибів, займемося картоплею. Чистимо її і нарізаємо не товстими кільцями.
- Змащуємо лист фольги маслом і викладаємо на нього картоплю.
- Поверх картоплі викладаємо гриби.
- Рибу дістаємо з маринаду і обтираємо паперовим рушником надлишки маринаду. Викладаємо рибу наверх грибів.
- На рибу укладаємо підсмажену цибульку.
- Щільно загортаємо фольгу, дивіться щоб не залишилося ніяких щілин.
- Розігріваємо духовку і ставимо деко з рибою запікатися на 30 хвилин не менше.
Риба запечена в фользі виходить дуже смачною і ситною.
Смачного!