Товстолобик запечений в духовці

Блюдо до столу. Товстолобик запечений в духовці

Продукти необхідні для приготування «Товстолобик запечений в духовці»

Товстолобик запечений в духовці. Фото 1
Товстолобик запечений в духовці. Фото 1

  • Товстолобик – 1кг
  • Майонез – 5 ложок столових
  • Лимон – 1шт
  • Цибуля – 1 цибулина
  • Морква – 1шт
  • Часник – 3 зубчики
  • Сіль, перець, петрушка
  • Масло рослинне

Спосіб приготування «Товстолобик запечений в духовці»

  1. Отже, приступимо – що б приготувати страву запечений товстолобик, рибу вимиваємо, чистимо, потрошимо і знову миємо. Всю тушку товстолобика натираємо сіллю і перцем.
  2. Цибулю миємо і чистимо, нарізаємо кільцями. Беремо моркву, вимиваємо, чистимо і тремо на тертку. Зелень миємо і подрібнюємо. Все перемішуємо і додаємо майонез, сіль, перець – перемішуємо. Отриманою масою фаршируємо нашого товстолобика. Часник пропускаємо через прес і змащуємо зверху рибу.
  3. Соняшниковою олією змащуємо форму (деко) для запікання риби, викладаємо нафаршированого товстолобика. Духовку нагріваємо до 180 градусів, ставимо в неї рибу і запікаємо 30 хвилин. Далі дістаємо і робимо на спині надрізи, викладаємо в надрізи шматочки лимона і продовжуємо запікати в духовці до появи золотистої скоринки.

    Товстолобик запечений в духовці. Фото 2
    Товстолобик запечений в духовці. Фото 2

Запечений товстолобик готовий. Перед подачею на стіл можна прикрасити гілочками петрушки або салату.

Слідкуйте за новими публікаціями за допомогою електронної пошти.
Ніякого спаму. Тільки актуальна інформація про рибалку!
Просто введіть свій e-mail:

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017