Як приготувати фаршировану щуку

Щука фарширована. Рецепт з фото

Зловили щуку? Як її приготувати? Щука дуже смачна риба, а щука фарширована взагалі пальчики оближеш. Дана розповідь про те як приготувати смачну фаршировану щуку.

Продукти:

  • Щука (велика) – 2,5-3 кг,
  • Фарш (м’ясний, наприклад свинячо-яловичий) – 300-400 грам,
  • Цибуля (ріпчаста) – 1-2 цибулини,
  • Манна каша – 3 столових ложки,
  • Вершки – 100-150 грам,
  • Яйце (куряче) – 2 шт,
  • Сіль, перець, спеції – на ваш смак

Спосіб приготування:

  1. Якщо купили чищену щуку – чудово, а якщо ж ні то чистимо її від луски. Чистимо її акуратно щоб шкурка була цілою. Зябра видаляємо, розрізаємо черевце, вимиваємо тушку. Підготуємо робочий простір: на стіл викладаємо газети і накриваємо рушником, це для щоб риба не їздила по столу.

    Як приготувати щуку. Риба
    Як приготувати щуку. Риба
  2. Тепер потрібен дуже гострий ніж, ним ми зрізуємо хребет і реберні кістки. Не намагаємося вирізати все м’ясо щоб не пошкодити шкурку.

    Як приготувати щуку видаляємо хребет
    Як приготувати щуку видаляємо хребет
  3. Відділяємо таким чином хребет від голови до хвостика.

    Як приготувати щуку видаляємо хребет 2
    Як приготувати щуку видаляємо хребет 2
  4. Ножицями відокремлюємо хребет коло голови, а також біля хвоста щуки.
    Як приготувати щуку видаляємо хребет 3
    Як приготувати щуку видаляємо хребет 3

    Як приготувати щуку видаляємо хребет 4
    Як приготувати щуку видаляємо хребет 4
  5. Зрізуємо м’ясо з відрізаного хвоста, і ложкою від шкірки видаляємо залишки м’яса.

    Як приготувати щуку видаляємо м'ясо
    Як приготувати щуку видаляємо м’ясо
  6. Через м’ясорубку пропускаємо цибулю, рибне філе яке отримали і м’ясний фарш (ще раз).

    Як приготувати щуку. Пропускаємо через м'ясорубку
    Як приготувати щуку. Пропускаємо через м’ясорубку
  7. У ємність насипаємо манку і заливаємо вершками, залишаємо постояти 15-20 хвилин. Перемішуємо з рибо-м’ясним фаршем.

    Як приготувати щуку. Додаємо манку
    Як приготувати щуку. Додаємо манку
  8. До фаршу додаємо яйця курячі, солимо, перчимо і додаємо спеції на ваш смак. Якщо фарш виходить густуватим додаємо ще вершків.

    Як приготувати щуку. Додаємо яйця
    Як приготувати щуку. Додаємо яйця
  9. Тепер плотненько фаршируємо щуку фаршем.

    Як приготувати щуку. Фаршируємо
    Як приготувати щуку. Фаршируємо
  10. Зашиваємо щуку.

    Як приготувати щуку. Зашиваємо
    Як приготувати щуку. Зашиваємо
  11. Залишки фаршу укладаємо в місця де раніше були зябра.
  12. Деко змащуємо рослинним маслом. Викладаємо на деко щуку. Зубочистками проколюємо рот. Промащуємо майонезом.

    Як приготувати щуку. Змащуємо майонезом
    Як приготувати щуку. Змащуємо майонезом
  13. Розігріваємо духовку до 170-180 градусів. Ставимо фаршировану щуку запікати поки вона повністю не приготується.
  14. Коли щука готова, дістаємо її з духовки і прикрашаємо за своїм смаком.

    Щука фарширована
    Щука фарширована

Ось вся відповідь на питання як приготувати щуку фаршировану, бажаємо всім приємного апетиту.

Слідкуйте за новими публікаціями за допомогою електронної пошти.
Ніякого спаму. Тільки актуальна інформація про рибалку!
Просто введіть свій e-mail:

 

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017