Як приготувати рулетики з скумбрії

Рулетики з скумбрії. Три рецепти

Рулетики з скумбрії – це відмінне блюдо для святкового столу в якості закуски. Рулетики виходять дуже смачними і апетитними. Начинка в рулетиків з скумбрії може бути з овочів, зелені, сиру і інших різних продуктів.

Рецепт 1. Рулетики, з скумбрії з овочами і зеленню

Продукти:

  • Скумбрія – 500 грам;
  • Цибуля ріпчаста – 200 грам;
  • Болгарський перець – 1 штука;
  • Часник – 3 зубки;
  • Зелень петрушки – 1 пучок;
  • Вершкове масло – 2 столові ложки;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

1. Скумбрію потрібно очистити, промити, обсушити і зробити з неї філе.

2. Болгарський перець, часник і цибулю потрібно очистити, промити і подрібнити блендером.

3. Петрушку промиваємо, обсушуємо паперовим рушником і подрібнюємо.

4. Всі подрібнені овочі і петрушку потрібно змішати, посолити і поперчити.

5. На філе скумбрії викладаємо овочеву суміш і скріплюємо зубочистками.

6. На сковороді потрібно розтопити вершкове масло і обсмажити рулетики з двох сторін.

7. Потім рулетики перекладаємо в каструлю, вливаємо трохи бульйону і тушкуємо на невеликому вогні до готовності.

Рецепт 2. Рулетики з скумбрії сиром і овочами

Продукти:

  • Скумбрія – 1 кг;
  • Морква – 500 грам;
  • Цибуля ріпчаста – 300 грам;
  • Твердий сир – 200 грам;
  • Майонез делікатесний – 100 грам;
  • Рослинна олія – ​​3 столові ложки;
  • Італійські трави – 1 столова ложка;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

1. Для начинки рулету з скумбрії, цибулю потрібно очистити, промити і нарізати півкільцями.

2. Обсмажити цибулю на невеликому вогні на рослинній олії до прозорості.

3. Готову цибулю перекладаємо в окремий посуд.

4. Моркву очищаємо, промиваємо, трьом на крупній тертці і також обсмажуємо на рослинному маслі до напів готовності.

5. Твердий сир потрібно натерти на дрібній тертці.

6. В окремому посуді з’єднуємо смажену цибулю, моркву, тертий сир, солимо, перчимо, додаємо італійські трави і добре перемішуємо.

7. З скумбрії потрібно приготувати філе.

8. На кожне філе викладаємо начинку, скріплюємо зубочисткою і викладаємо рулетики на змащене олією деко.

9. З майонезу робимо сіточку на кожному рулетику.

10. Запікаємо рулетики протягом 30 хвилин при 180 градусах.

Рулет з скумбрії
Рулет з скумбрії

Рецепт 3. Рулет зі скумбрії в фользі

Продукти:

  • Свіжа скумбрія – 800 грам;
  • Відварені яйця – 3 штуки;
  • Морква – 200 грам;
  • Желатин – 2 столові ложки;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

1. Скумбрію потрібно почистити, від нутрощів, відрізати плавники, хвіст, видалити всі кісточки великі і маленькі.

2. Потім скумбрію потрібно посолити, поперчити і посипати желатином.

3. Моркву відварюємо в мундирі, очищаємо і нарізаємо тонкими пластинами.

4. Варені круто яйця потрібно почистити і нарізати кружечками.

5. Викладаємо на дощечку одну частину риби на неї потрібно покласти яйця, потім моркву і накрити другою половиною скумбрії.

6. Рибу загортаємо в фольгу, обмотуємо нитками і викладаємо в киплячу воду.

7. Варити скумбрію потрібно протягом 30 хвилин.

8. Після цього рибу виймаємо, ставимо під прес на 1-2 години.

9. Перед подачею на стіл фольгу і нитки потрібно видалити і нарізати рулет на порційні шматочки.

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017