Готуємо смачні котлети з риби
Фарш може бути не тільки з м’яса, міняємо основний інгредієнт на рибу і можна сміливо готувати рибні котлети. Про що власне і дана публікація. І вам пропонуємо приготувати рибні котлети. Рецепт з фото, так що проблем в процесі приготування не виникне.
Отже почнемо:
Нам знадобляться наступні продукти:
- Риба – 700 грам або 0,5 кг філе риби
- Хліб (білий)
- Молоко – 100 мл
- Яйце (куряче) – 1 шт
- Цибуля – одна цибулина
- Сметана – 2 столові ложки
- Масло (вершкове) – 2 столових ложки
- Сіль і перець – на ваш смак
Продукти для гарніру:
- Цибуля (червона) – 500 грам
- Оцет (бальзамічний) – 1 столова ложка
- Соус (соєвий) – 1 столова ложка
- Сіль – на ваш смак
Спосіб приготування:
1. Рибу (якщо риба ціла) промиваємо, чистимо від луски і кишок, знову промиваємо, видаляємо хребет. Коротше, робимо рибне філе, а ще краще купувати відразу філе.
2. Від хліба відрізаємо шматочок товщиною в 2 сантиметри, обрізаємо скоринки і отриману м’якушку висипаємо в молоко.
3. Цибулю очищаємо і нарізаємо її великими шматочками.
4. Підготовлене філе нарізаємо на шматочки і проганяємо через м’ясорубку разом з цибулею і білим хлібом.
5. До фаршу додаємо куряче яйце, солимо, перчимо і гарненько перемішуємо.
6. Духовку і духову шафу розігріваємо поки не набереться температура 200 градусів.
7. З фаршу формуємо котлетки.
8. Деко змащуємо вершковим маслом. Котлети викладаємо на деко.
9. До сметани додаємо перемелену паприку, набираємо її на кінчик чайної ложки. Змащуємо котлетки сметаною.
10. Прибираємо деко з рибними котлетами в духовку, і залишаємо випікатися 20 хвилин.
11. Щоб приготувати гарнір, цибулю (червону) нарізаємо. Ставимо тушити, додаємо соєвий соус і оцет, тушкуємо поки цибуля не стане м’якою. Додаємо сіль на ваш смак.
Насолоджуйтесь цими рибними котлетами! Смачного!!!