Як запікати рибу у фользі

Як запікати рибу у фользі на природі

  1. Риба приготовлена ​​у фользі.

Випотрошити рибу, зняти з неї луску, відрізати голову і хвіст, промити, натерти зсередини сіллю і перцем. Додати масла, покласти на складений удвічі аркуш алюмінієвої фольги і загорнути.

Риба запечена у фользі
Риба запечена у фользі

Фольгу з рибою влаштувати на розжареному вугіллі багаття, через 5-6 хвилин перевернути, а ще через такий же час риба буде готова.

  1. Риба з сиром у фользі.

    Риба з сиром запечена у фользі
    Риба з сиром запечена у фользі

Береться будь-яка велика риба, ріжеться на шматочки, натирається сіллю і приправами, збризкують лимонним соком, за бажанням можна в шматочках зробити надрізи і додати туди шматочки сиру, загортається в фольгу, готується в вугіллі багаття близько 15 хвилин.

Слідкуйте за новими публікаціями за допомогою електронної пошти.
Ніякого спаму. Тільки актуальна інформація про рибалку!
Просто введіть свій e-mail:

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017