Як запікати рибу в папері

Риба, запечена ​​у папері

Існує багато способів запікання риби в папері в похідних умовах. Печена риба смачна будь-яка, якщо її вміло приготувати. Ось кілька способів приготування риби в природніх умовах.

Риба приготовлена в папері
Риба приготовлена в папері

Риба, печена на вогнищі в папері

Спосіб 1.  Очищену від луски, випотрошену і вимиту рибу, цілу або нарізану шматками, натерти кухонною сіллю, змастити вершковим або рослинним маслом. Для смаку і запаху всередину риби кладуть подрібнену зелень (цибуля, петрушка), лавровий лист. Потім рибу щільно загортають в кілька шарів пергаментного паперу, змоченого водою (можна використовувати також алюмінієву фольгу або звичайний папір), і закопують в гарячий жар, а зверху накидають розпечене вугілля з багаття.

Приблизно через годину (залежно від розміру тушки) рибу вийняти з паперу і перевірити її готовність. Якщо можна відокремити вилкою м’ясо від хребта і, крім того, воно не має рожевого забарвлення, страва готова.

Спосіб 2. Свіжо-спіймана  риба середнього розміру добре солиться, можна обсипати свіжим укропом або різноманітними приправами. Загортається в газету (або папір).

Рибу не слід потрошити і чистити. Рясно змочується водою і отриманий пакет кладеться в вогнище і засипається вугіллям. Час приготовлення залежить від діаметра риби та стану вугіль (жаркіше, ніж для шашлику, приблизно як для печеної картоплі) – зазвичай від 5 до 10 хвилин.

Потім вугілля розгортається, пакет витягується, розгортається, луска залишається прилиплою до паперу і рибка приготовлена у власному соку перед вами.

Спосіб 3. Очищену від луски рибу випатрати, промити. Злегка натерти сіллю, загорнути в щільний папір або ганчірку, змочити одну сторону водою і покласти в ямку, вириту в гарячій золі, змоченою стороною вгору. Засипати розжареним вугіллям.

Приблизно через 1-1,5 години риба буде готова. Час приготування залежить від величини риби та стану багаття.

При такому способі приготування риби бажано використовувати харчову алюмінієву фольгу.

Риба в папері
Риба в папері

Спосіб 4. Розвести на піску багаття. Випатрати рибу, луску не знімати, натерти зсередини сіллю, покласти спеції. Після того, як вогонь добре розжарить пісок, зарити в нього рибу, обгорнуту в кілька шарів мокрого паперу, зверху розвести вогонь.

Страва буде готове через 40-50 хвилин.

Таким же способом можна приготувати рибу і в гарячому вугіллі багаття.

Спосіб 5. Спосіб простий і дає хороші результати.

Так часто готують щуку і великого окуня. Рибу потрошать і солять. Всередину риби можна покласти за смаком спеції і масло.

Спочатку рибу загортають у пергаментний папір, а потім в декілька шарів газетного паперу. Деякі змочують папір водою. Згорток кладуть на розпечене вугілля. Коли папір повністю обвуглиться, рибу дістають з вугілля, очищають її поверхню, і вона готова до вживання.

Слідкуйте за новими публікаціями за допомогою електронної пошти.
Ніякого спаму. Тільки актуальна інформація про рибалку!
Просто введіть свій e-mail:

Сподобалась публікація? Залиште свій коментар!

Коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Головна | Карта Сайту | Авторські права на відео Інтернет магазин
Давай на Рибалку - блог та рибальський Інтернет магазин м. Хмельницький © 2013 - 2017